Właśnie dostałem mojego General (2017) kilka tygodni temu i po przejażdżce po strumieniu zapaliła mi się kontrolka silnika. To jakby wprowadziło maszynę w "tryb awaryjny" (nie mogłem jej zmusić do przekroczenia 30 mil na godzinę). Zabrałem ją z powrotem do dealera i powiedzieli, że to jakiś czujnik wału napędowego (mogę się mylić co do tego, co to dokładnie było, ale kontrolka nie zapaliła się ponownie po naprawie), który wymienili. Dziś kontrolka zapaliła się ponownie wraz z dwoma kodami wymienionymi w tytule (65590 i 65592), które po krótkich poszukiwaniach okazały się dotyczyć świec zapłonowych. Wyjąłem je i wyglądały na zupełnie nowe. Wyczyściłem komory, świece i przewody i pojadę nim ponownie jutro, aby to przetestować, zanim w czwartek udamy się do Brimstone. Jakieś inne pomysły, co oznaczają te kody? Wszelkie wskazówki byłyby mile widziane. Ponadto, jeśli zapali się kontrolka silnika, wydajność powraca do normy, jeśli wyłączę maszynę, a następnie włączę ją ponownie. Zadzwonię do dealera we wtorek po pomoc, ale chciałem zapytać tutaj o szybszą odpowiedź (mój lokalny dealer jest zamknięty w niedziele i poniedziałki). Jeszcze jedna informacja, przejażdżka po strumieniu, o której wspomniano wcześniej, to było trochę chlapania wodą... żadnych głębokich dziur i nic ponad kołami.